Elmontage i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Elmontage i Falkenberg AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Elmontage i Falkenberg AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elmontage i Falkenberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elmontage i Falkenberg AB har haft sedan 1995-01-01. Elmontage i Falkenberg AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elmontage i Falkenberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Badhusv. 60, 311 32, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-711450.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elmontage i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat.

Elmontage i Falkenberg AB har idag 556525-4157 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Lars Peter -Johansson, Leif Roland är den som för stunden ansvarar för Elmontage i Falkenberg AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, installationer och försäljning av elmaterial till industri och byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I Elmontage i Falkenberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga Anita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantHallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .