Reklamshopen i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Reklamshopen i Falkenberg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Reklamshopen i Falkenberg AB är ett av dem. Statusen för Reklamshopen i Falkenberg AB är att Bolaget är aktivt.

Reklamshopen i Falkenberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-20. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Reklamshopen i Falkenberg AB ska trivas.

Reklamshopen i Falkenberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra samtliga förekommande arbeten inom reklam och marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reklamshopen i Falkenberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Reklamshopen i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Reklamshopen i Falkenberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-10445.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Reklamshopen i Falkenberg AB är Hallgren, Lars Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Patrik Sven-Bertil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Bo Lars Ove som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, .

Reklamshopen i Falkenberg AB har 556528-3362 som sitt organisationsnummer.