Akustikmiljö i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Akustikmiljö i Falkenberg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Akustikmiljö i Falkenberg AB är ett av dem. Statusen för Akustikmiljö i Falkenberg AB är att Bolaget är aktivt.

Akustikmiljö i Falkenberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-03-05. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Akustikmiljö i Falkenberg AB ska trivas.

Akustikmiljö i Falkenberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ljuddämpande material, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Akustikmiljö i Falkenberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Akustikmiljö i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Akustikmiljö i Falkenberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-87977.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Akustikmiljö i Falkenberg AB är Gustafsson, Hans Magnus som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bibbi Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Akustikmiljö i Falkenberg AB har 556530-2204 som sitt organisationsnummer.