Revisionstjänst Förvaltning Väst AB

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Revisionstjänst Förvaltning Väst AB. Det finns flera verksamheter som liknar Revisionstjänst Förvaltning Väst AB i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Revisionstjänst Förvaltning Väst AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-28 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1996-09-20 så har Revisionstjänst Förvaltning Väst AB varit registrerat och sedan 2006-09-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Revisionstjänst Förvaltning Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Revisionstjänst Förvaltning Väst AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sandg. 16, 311 34, Falkenberg. Vi ni istället prata med Revisionstjänst Förvaltning Väst AB så kan ni göra det på 0346-57900.

Aktiebolaget skall tillhandahålla revisions- och redovisningstjänster, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Revisionstjänst Förvaltning Väst AB har 556534-1731 som sitt organisationsnummer.