Jyki Svenska AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Jyki Svenska AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Jyki Svenska AB är ett av dem. Statusen för Jyki Svenska AB är att Bolaget är aktivt.

Jyki Svenska AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-20. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Jyki Svenska AB ska trivas.

I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av tunga släp, bilbyggnationer och lastväxlarskåp, förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jyki Svenska AB inte är momsregistrerat.

Idag är Jyki Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Jyki Svenska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-29300.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Jyki Svenska AB är Inkiläinen, Juha som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sirén, Aki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Jan Ingemar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Jyki Svenska AB har 556539-6743 som sitt organisationsnummer.