Denovation AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, försäljning av dentala produkter och tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Denovation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Denovation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1997-10-23 så skapades Denovation AB och företaget är har F-skattsedel Denovation AB har haft det sedan 1997-01-01.

Denovation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-7912 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Denovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Denovation AB så går det att nå dem via telefon på 0346-48570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordvall, Georg Christian -Nordwall, Marcus Sigurd

Följande personer är på något sätt aktiva inom Denovation AB är Nordwall, Marcus Sigurd som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordvall, Georg Christian som är född 1973 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .