Toveks Auktioner Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Toveks Auktioner Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Toveks Auktioner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Toveks Auktioner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Toveks Auktioner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-23. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Toveks Auktioner Aktiebolag ska trivas.

Toveks Auktioner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med auktionsgods, maskiner, bilar, vapen, antikviteter, konst, samlarföremål och prydnadsaker, bedriva handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper, utföra värderingar av fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Toveks Auktioner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Toveks Auktioner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Toveks Auktioner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-48770.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Toveks Auktioner Aktiebolag är Tovek, Rolf-Martin Stefan Ulrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Tovek, Inge Gösta Evert som är född 1940 och har titeln Suppleant, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln Revisor, Johansson, Kjell Ove som är född 1946 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Toveks Auktioner Aktiebolag har 556543-6291 som sitt organisationsnummer.