Falkenberg Kök och Hushåll AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med, reparation, service och installation av köksinredningar, vitvaror och hushållsartiklar, förvaltning av fast och lös egendom, värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Falkenberg Kök och Hushåll AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Falkenberg Kök och Hushåll AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1997-07-31 så skapades Falkenberg Kök och Hushåll AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Falkenberg Kök och Hushåll AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556544-4451 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Falkenberg Kök och Hushåll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Falkenberg Kök och Hushåll AB så går det att nå dem via telefon på 0346-15260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Falkenberg Kök och Hushåll AB är Andersson, Ingemar Bengt-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Vivan Runi Linnéa som är född 1929 och har titeln Suppleant, Karlsson, Leif Sven-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .