Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är ett av dem. Statusen för Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är att Bolaget är aktivt.

Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-28. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB ska trivas.

Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med och service av transportpallar och industriemballage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-169720.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB är Karlsson, Tomas Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ziecik, Tadeusz som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Tomas & Teddys Pall & Industriemballage AB har 556549-5693 som sitt organisationsnummer.