TS Industrilackering AB

Hallands län

Information

556555-9480 är organisationsnummer för verksamheten TS Industrilackering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TS Industrilackering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som TS Industrilackering AB finns i.

TS Industrilackering AB har varit registrerat sedan 1998-05-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TS Industrilackering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

TS Industrilackering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TS Industrilackering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med TS Industrilackering AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-58331 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 12, 311 33, Falkenberg

Bolaget skall driva blästrings- och lackeringsverksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TS Industrilackering AB och det är Nilsson, Tord Sonny som är född 1966 och har titeln VD, Nilsson, Tord Sonny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Libäck, Per Eric Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pernilla Terese som är född 1985 och har titeln Suppleant, Karlsson, Leif Sven-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor