Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB har haft sedan 1998-01-01. Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sommarv., 311 43, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB har idag 556556-9604 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Lars Gunnar -Gunnarsson, Ulf Erik -Persson, Kurt Lars-Göran är den som för stunden ansvarar för Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB

Bolaget skall bedriva byggnadtion och förvaltning av fastigheter samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Br. Gunnarssons Bygg och Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Ulf Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kurt Lars-Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .