MSL Plåt AB

Hallands län

Information

556562-4250 är organisationsnummer för verksamheten MSL Plåt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MSL Plåt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som MSL Plåt AB finns i.

MSL Plåt AB har varit registrerat sedan 1998-11-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MSL Plåt AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MSL Plåt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MSL Plåt AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MSL Plåt AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Rörv. 4, 311 50, Falkenberg

Bolaget skall bedriva plåtslageri samt värdepappersförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MSL Plåt AB och det är Karlsson, Lars Erik Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Ove Roland som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,