LiBe gruppen AB

Hallands län

Information

LiBe gruppen AB är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som LiBe gruppen AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LiBe gruppen AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

LiBe gruppen AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1999-03-16. Men sedan 1999-01-01 så har LiBe gruppen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ry Gård , 311 93, Långås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LiBe gruppen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Falkenberg arbetar för att företag som LiBe gruppen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LiBe gruppen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LiBe gruppen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Bengt Stellan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LiBe gruppen AB och det är följande personer, Bengtsson, Bengt Stellan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liberg, Thomas Vilhelm som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Liberg, Astrid Christina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bjurenheim, Tore Bertil Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Tony Ohlsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LiBe gruppen AB är 556567-0444.