Askome Maskin AB

Hallands län

Information

Askome Maskin AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Askome Maskin AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Askome Maskin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Askome Maskin AB har haft sedan 2000-04-12. Askome Maskin AB har funnits sedan och 2000-04-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Askome Maskin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Askome Mossagård 202, 310 58, Vessigebro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3913071.

Falkenberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Askome Maskin AB Privat, ej börsnoterat.

Askome Maskin AB har idag 556585-1051 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Askome Maskin AB

Bolaget skall bedriva entreprenadkörning och att utföra arbeten inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I Askome Maskin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Nancy Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .