DS-Hallen Profiler AB

Hallands län

Information

556588-9267 är organisationsnummer för verksamheten DS-Hallen Profiler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DS-Hallen Profiler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som DS-Hallen Profiler AB finns i.

DS-Hallen Profiler AB har varit registrerat sedan 2000-04-06 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för DS-Hallen Profiler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

DS-Hallen Profiler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DS-Hallen Profiler AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Anna Berit Kristina -Mårtensson, Benny Roland Morgan

Vill ni komma i kontakt med DS-Hallen Profiler AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-24060 eller genom brev på följande adress:
Vindåkersv. 8, 311 50, Falkenberg

Bolaget skall direkt eller indirekt via DB driva handel med järn- och byggvaror samt entreprenadverksamhet i form av ny- och tillbyggnader jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med DS-Hallen Profiler AB och det är Mårtensson, Benny Roland Morgan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Anna Berit Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor,