CityWeb i Halland AB

Hallands län

Information

556600-4460 är organisationsnummer för bolaget CityWeb i Halland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CityWeb i Halland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som CityWeb i Halland AB finns i.

CityWeb i Halland AB har varit registrerat sedan 2000-11-20 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för CityWeb i Halland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

CityWeb i Halland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CityWeb i Halland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med CityWeb i Halland AB så kan ni göra det på telefon genom 0346-717181 eller genom brev på följande adress:
Storg. 31, 311 31, Falkenberg

Bolaget skall tillverka websidor, design av övriga reklamartiklar, utbildning, programmering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CityWeb i Halland AB och det är Nilsson, Sven Robert som är född 1972 och har titeln VD, Nilsson, Sven Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Jan Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thornberg, Lars Rickard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor