Bil & Maskin i Falkenberg AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Bil & Maskin i Falkenberg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Bil & Maskin i Falkenberg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Bil & Maskin i Falkenberg AB är momsregistrerat sedan2003-08-04 och har organisationsnummer 556600-4601.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0346-80360 alternativt besöka eller skicka post till Bil & Maskin i Falkenberg AB på följande adress BOX 249, 0 , Falkenberg.

Bil & Maskin i Falkenberg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-04.

I Bil & Maskin i Falkenberg AB så sitter följande personer i styrelsen: Ström, Morgan Hans Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johnsson, Bengt Krister som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med fordon och maskiner, företrädesvis personbilar och lätta lastbilar, tillbehör till fordon, äga aktier och andelar i andra företag, förvalta fastigheter, äga fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.