Glommens Rör & Mek Aktiebolag

Hallands län

Information

Glommens Rör & Mek Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Glommens Rör & Mek Aktiebolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glommens Rör & Mek Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Glommens Rör & Mek Aktiebolag har haft sedan 2001-01-16. Glommens Rör & Mek Aktiebolag har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Glommens Rör & Mek Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långaveka 107, 311 98, Glommen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-92550.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Glommens Rör & Mek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glommens Rör & Mek Aktiebolag har idag 556603-6959 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Glommens Rör & Mek Aktiebolag

Bolaget skall utföra rörinstallationer, rörkonsultverksamhet, styr- och reglerservice, oljeservice, svets- och plåtslageriverksamhet, kylmontage och kylservice, driva försäljning i anslutning därtill, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Glommens Rör & Mek Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Tore Stellan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Audum, Börre som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Bengt-Erik Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Fredrik Stellan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantRevisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .