HansenGroup AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och HansenGroup AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HansenGroup AB är ett av dem. Statusen för HansenGroup AB är att Bolaget är aktivt.

HansenGroup AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HansenGroup AB ska trivas.

HansenGroup AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som moderbolag svara för koncernens utveckling av profilsystem i aluminium för produkter inom byggbranschen samt instutionell marknadsföring av dessa produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HansenGroup AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-17.

Idag är HansenGroup AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med HansenGroup AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-55450.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med HansenGroup AB är Andersen, Jesper Klith som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Jesper Klith som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Hans Kolby som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nicklasson, Jan Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

HansenGroup AB har 556611-5357 som sitt organisationsnummer.