Gällareds Gästgiveri AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Gällareds Gästgiveri AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Gällareds Gästgiveri AB är ett av dem. Statusen för Gällareds Gästgiveri AB är att Bolaget är aktivt.

Gällareds Gästgiveri AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-05. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Gällareds Gästgiveri AB ska trivas.

Gällareds Gästgiveri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gällareds Gästgiveri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26.

Idag är Gällareds Gästgiveri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Gällareds Gästgiveri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gällareds Gästgiveri AB är Kulaweera, Rajah Maheson som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kulaweera, Daliborka som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Gällareds Gästgiveri AB har 556618-0823 som sitt organisationsnummer.