Altitruck AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Altitruck AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Altitruck AB är ett av dem. Statusen för Altitruck AB är att Bolaget är aktivt.

Altitruck AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Altitruck AB ska trivas.

Altitruck AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, service, uthyrning av truckar, handel och utveckling av övriga transportmedel jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Altitruck AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12.

Idag är Altitruck AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Altitruck AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-20630.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Altitruck AB är Malmer, Mats Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Sven-Olov Christen som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, .

Altitruck AB har 556618-5681 som sitt organisationsnummer.