Herbertsson LL AB

Hallands län

Information

Herbertsson LL AB är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Herbertsson LL AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bratteberg, Karl Johan Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bratteberg, Therese Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Herbertsson LL AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Herbertsson LL AB på telefon 0346-53330.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, projekt- och bygg- ledning, byggnadsvård, snickeri, måleriarbeten samt rådgivning i byggnadsfrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Herbertsson LL AB av bolagstypen Aktiebolag.

Herbertsson LL AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Herbertsson LL AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Herbertsson LL AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Herbertsson LL AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Herbertsson LL AB har 556621-9456 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.