Alpha Competence AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Alpha Competence AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Alpha Competence AB är ett av dem. Statusen för Alpha Competence AB är att Bolaget är aktivt.

Alpha Competence AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Alpha Competence AB ska trivas.

Alpha Competence AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska tillhandahålla utbildningar samt utveckla och kvalitetsäkra utbildningar. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenligt verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alpha Competence AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Alpha Competence AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Alpha Competence AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0322-19027.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Stig Sune Evald Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Alpha Competence AB är Johansson, Jörn Mikael som är född 1978 och har titeln VD, Johansson, Jörn Mikael som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Sune Evald som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Ulf Bertil Tord som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Alpha Competence AB har 556629-3097 som sitt organisationsnummer.