Motionshuset i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Motionshuset i Falkenberg AB är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Motionshuset i Falkenberg AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Motionshuset i Falkenberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-29.

Motionshuset i Falkenberg AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-08-13. Men sedan 2002-08-29 så har Motionshuset i Falkenberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Schubergsv. 62, 311 32, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Motionshuset i Falkenberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-16006.

Falkenberg arbetar för att företag som Motionshuset i Falkenberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Motionshuset i Falkenberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva motions-, dans-, solarie-, café-, rehabiliteringsverksamhet, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Motionshuset i Falkenberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Motionshuset i Falkenberg AB och det är följande personer, Höjner, Patrik Göran Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Pernilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Motionshuset i Falkenberg AB är 556631-4331.