Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-21 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2002-11-05 så har Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag varit registrerat och sedan 2008-05-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lillegårdsv. 1, 311 50, Falkenberg. Vi ni istället prata med Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag så kan ni göra det på 0346-714450.

Bolaget skall bedriva import export samt försäljning av nya och begagnade husvagnar, husbilar, släpfordon samt tillbehör och reservdelar till desamma, driva handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jonneryd, Gotthilf Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonneryd, Siv Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Jonneryds Husbilsimport Aktiebolag har 556634-3777 som sitt organisationsnummer.