Klädgalleriet i Falkenberg AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Klädgalleriet i Falkenberg AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Klädgalleriet i Falkenberg AB är ett av dem. Statusen för Klädgalleriet i Falkenberg AB är att Bolaget är aktivt.

Klädgalleriet i Falkenberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Klädgalleriet i Falkenberg AB ska trivas.

Klädgalleriet i Falkenberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning av dammode såsom kläder, skor och accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klädgalleriet i Falkenberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Klädgalleriet i Falkenberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Klädgalleriet i Falkenberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-84760.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Klädgalleriet i Falkenberg AB är Hansson, Jenny Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Inger Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Klädgalleriet i Falkenberg AB har 556635-0384 som sitt organisationsnummer.