Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB är momsregistrerat sedan2003-01-13 och har organisationsnummer 556635-6142.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0346-714450 alternativt besöka eller skicka post till Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB på följande adress Lillegårdsv. 1, 311 50, Falkenberg.

Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-01-13.

I Jonneryds Försäkring & Finans för Företag AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonneryd, Siv Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import export samt försäljning av nya och begagnade husvagnar, husbilar, släpfordon samt tillbehör och reservdelar till desamma, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.