BK Horselife AB

Hallands län

Information

556635-7967 är organisationsnummer för verksamheten BK Horselife AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BK Horselife AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Falkenberg som är den kommunen som BK Horselife AB finns i.

BK Horselife AB har varit registrerat sedan 2002-11-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för BK Horselife AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

BK Horselife AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BK Horselife AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BK Horselife AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-661300 eller genom brev på följande adress:
KINNAVÄGEN 6, 310 63, Älvsered

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med hästsport- och fritidsartiklar, förvaltning av fast egendom, kapitalplacering i aktier, obligationer och andra finansiella instrument samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BK Horselife AB och det är Källqvist, Bengt Erik som är född 1958 och har titeln VD, Källqvist, Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inger Ann-Cathrine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Ingvar Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,