Totalkonsult i Sverige AB

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Totalkonsult i Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar Totalkonsult i Sverige AB i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-12-05 så har Totalkonsult i Sverige AB varit registrerat. Idag är Totalkonsult i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Totalkonsult i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Servicev. 6, 311 33, Falkenberg. Vi ni istället prata med Totalkonsult i Sverige AB så kan ni göra det på 0346-81420.

Bolaget skall utföra teknisk konsultverksamhet med projektering och besiktning inom områdena el och VVS ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Bengt Heimer som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Bengt Heimer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fast, Sven Jimmy som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintbom Andersson, Yvonne Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Valgren, Åke Kurt Ivar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Totalkonsult i Sverige AB har 556637-0135 som sitt organisationsnummer.