Felix Lundgren Plantskola AB

Hallands län

Information

Felix Lundgren Plantskola AB är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Felix Lundgren Plantskola AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Felix Lundgren Plantskola AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-08.

Felix Lundgren Plantskola AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-02-24. Men sedan 2003-05-08 så har Felix Lundgren Plantskola AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hertig Valdemars v. 36, 311 37, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Felix Lundgren Plantskola AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-13730.

Falkenberg arbetar för att bolag som Felix Lundgren Plantskola AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Felix Lundgren Plantskola AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsarbeten, plantskola samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Felix Lundgren Plantskola AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Malin Kristina -Nilsson, Per Niklas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Felix Lundgren Plantskola AB och det är följande personer, Nilsson, Per Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Malin Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Felix Lundgren Plantskola AB är 556640-9156.