Hoppcentrum Falkenberg AB

Hallands län

Information

Hoppcentrum Falkenberg AB är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Hoppcentrum Falkenberg AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hoppcentrum Falkenberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-09.

Hoppcentrum Falkenberg AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-04-29. Men sedan 2003-10-09 så har Hoppcentrum Falkenberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Galtås 1634, 311 98, Glommen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hoppcentrum Falkenberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-92928.

Falkenberg arbetar för att företag som Hoppcentrum Falkenberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hoppcentrum Falkenberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva träningsverksamhet med hästar. Försäljning av foder och hästutrustning. Uthyrning av stugor. Inneha caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hoppcentrum Falkenberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hoppcentrum Falkenberg AB och det är följande personer, Sande, Kenneth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wolfram-Sande, Jeanette som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wolfram, Max Göran som är född 1943 och har titeln Delgivningsbar person, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hoppcentrum Falkenberg AB är 556641-3141.