Kompetens consulting and trading i Sverige AB

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Aktiebolag som heter Kompetens consulting and trading i Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar Kompetens consulting and trading i Sverige AB i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kompetens consulting and trading i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-28 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2003-07-28 så har Kompetens consulting and trading i Sverige AB varit registrerat och sedan 2003-11-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kompetens consulting and trading i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Kompetens consulting and trading i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jönköpingsv. 17, 331 34, Värnamo. Vi ni istället prata med Kompetens consulting and trading i Sverige AB så kan ni göra det på 0370-12550.

Bolaget skall bedriva restaurang och nöjesverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Jens Fredrik Bertil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wickström Bozic, Eva Annika E som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kompetens consulting and trading i Sverige AB har 556647-1578 som sitt organisationsnummer.