Verkstadsgruppen Argus AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Verkstadsgruppen Argus AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Verkstadsgruppen Argus AB är ett av dem. Statusen för Verkstadsgruppen Argus AB är att Bolaget är inaktivt.

Verkstadsgruppen Argus AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-05. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Verkstadsgruppen Argus AB ska trivas.

I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska inneha och förvalta aktier i intresse- och dotterföretag inom industrisektorn och bedriva fastighets- förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Verkstadsgruppen Argus AB inte är momsregistrerat.

Idag är Verkstadsgruppen Argus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Verkstadsgruppen Argus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-29200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Verkstadsgruppen Argus AB är Källström, Per Erik Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Gert Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Siv-Britt Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Verkstadsgruppen Argus AB har 556648-2724 som sitt organisationsnummer.