Patrik Hannell Holding AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer och investeringar inom emballageverksamhet, tryckeriverksamhet, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Patrik Hannell Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Patrik Hannell Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2003-08-26 så skapades Patrik Hannell Holding AB och företaget är har F-skattsedel Patrik Hannell Holding AB har haft det sedan 2003-10-16.

Patrik Hannell Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-01

556648-4928 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Patrik Hannell Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Patrik Hannell Holding AB så går det att nå dem via telefon på 0346-714600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Patrik Hannell Holding AB är Hannell, Gösta Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannell, Rolf Gösta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .