Magnus Karlsson Mekaniska AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva förvaltning av värdepapper samt bedriva konstruktion av maskiner, komponenter, profiler och maskin- tillbehör för försäljning till tillverkningsindustrin och maskinföretag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Magnus Karlsson Mekaniska AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Magnus Karlsson Mekaniska AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2004-01-19 så skapades Magnus Karlsson Mekaniska AB och verksamheten är har F-skattsedel Magnus Karlsson Mekaniska AB har haft det sedan 2004-10-21.

Magnus Karlsson Mekaniska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-21

556653-8681 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Magnus Karlsson Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Magnus Karlsson Mekaniska AB så går det att nå dem via telefon på 0346-29200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Magnus Karlsson Mekaniska AB är Karlsson, Gert Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Annika Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .