Tamino AB

Hallands län

Information

Tamino AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Tamino AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tamino AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tamino AB har haft sedan 2004-11-18. Tamino AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tamino AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bobergs Kustv. 31, 311 92, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5530624.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tamino AB Privat, ej börsnoterat.

Tamino AB har idag 556658-7779 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tamino AB

Bolaget skall vara holdingbolag åt hel- och delägda bolag, bedriva handel med och förvalta fastigheter direkt eller genom hel- eller delägda bolag, förvalta och bedriva handel med värdepapper finansiella instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Tamino AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafson, Kent Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafson, Carina Louise som är född 1964 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .