Anna Åsälv AB

Hallands län

Information

Anna Åsälv AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Anna Åsälv AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anna Åsälv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Anna Åsälv AB har haft sedan 2004-08-09. Anna Åsälv AB har funnits sedan och 2005-03-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anna Åsälv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Olofsbäck Gråstens Gård 102, 311 91, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-15550.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anna Åsälv AB Privat, ej börsnoterat.

Anna Åsälv AB har idag 556660-0465 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anna Åsälv AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta värdepapper och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Anna Åsälv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åsälv, Anna Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Kjell Bruno som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .