Värdshuset Hwitan AB

Hallands län

Information

Värdshuset Hwitan AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Värdshuset Hwitan AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Värdshuset Hwitan AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Värdshuset Hwitan AB har haft sedan 2004-06-17. Värdshuset Hwitan AB har funnits sedan och 2004-06-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Värdshuset Hwitan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-82090.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Värdshuset Hwitan AB Privat, ej börsnoterat.

Värdshuset Hwitan AB har idag 556662-5652 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Värdshuset Hwitan AB

Bolaget skall bedriva handel med café, restaurang, rumsuthyrning, musikfestivalsarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

I Värdshuset Hwitan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bo Henry som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Duran Vizcaino, José Antonio som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Marie Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nina Christine som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantRevisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .