Sandklef & Johansson Aktiebolag

Hallands län

Information

Sandklef & Johansson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Sandklef & Johansson Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandklef & Johansson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-08-09.

Sandklef & Johansson Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-07-02. Men sedan 2004-08-09 så har Sandklef & Johansson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Styrmansg. 11, 311 42, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandklef & Johansson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-10039.

Falkenberg arbetar för att företag som Sandklef & Johansson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandklef & Johansson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva frisörverksamhet, uthyrning av frisörstolar arbetsmoduler och försäljning av hårvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandklef & Johansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandklef & Johansson Aktiebolag och det är följande personer, Sandklef, Eva Ann-Louise som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Ulrika Annett som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Niklas Tommy som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandklef, Hans Martin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisor, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandklef & Johansson Aktiebolag är 556663-7822.