Liton AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning, uthyrning och konsultation inom jordbruk, turism, projektledning, el och mekanik samt värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Liton AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Liton AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2004-10-27 så skapades Liton AB och verksamheten är har F-skattsedel Liton AB har haft det sedan 2005-01-13.

Liton AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-13

556669-2660 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Liton AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Liton AB så går det att nå dem via telefon på 0346-80901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Liton AB är Alexandersson, Egon Marcus Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Anna Rubhy Stina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .