Ekängen Service AB

Hallands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekängen Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Ekängen Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2005-01-05 så skapades Ekängen Service AB och bolaget är har F-skattsedel Ekängen Service AB har haft det sedan 2005-02-09.

Ekängen Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-09

556674-0428 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Ekängen Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Ekängen Service AB så går det att nå dem via telefon på 0346-14000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekängen Service AB är Johansson, Lars Sune Roger som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bernt Håkan Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bernt Sune Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .