Hallands-Sten AB

Hallands län

Information

Hallands-Sten AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Hallands-Sten AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hallands-Sten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hallands-Sten AB har haft sedan 2005-02-09. Hallands-Sten AB har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hallands-Sten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandåkerv. 16, 311 72, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6554657.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hallands-Sten AB Privat, ej börsnoterat.

Hallands-Sten AB har idag 556674-4263 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hallands-Sten AB

Bolaget skall bedriva stenbrytning, stenförädling och försäljning av sten samt därmed förenlig verksamhet.

I Hallands-Sten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Tage Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Sven-Åke Gustav som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Birgitta Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Karlsson, Leif Sven-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .