Sörby Naturhälsogård AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Sörby Naturhälsogård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Sörby Naturhälsogård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Sörby Naturhälsogård AB är momsregistrerat sedan2006-02-23 och har organisationsnummer 556677-0029.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0346-20443 alternativt besöka eller skicka post till Sörby Naturhälsogård AB på följande adress Sörby Hovgård, 310 58, Vessigebro.

Sörby Naturhälsogård AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-23.

I Sörby Naturhälsogård AB så sitter följande personer i styrelsen: Bergenzaun Abel, Ulrika Liselotte M som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strömbom, Jessica Helena som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk, konsultationer, utbildning och handledning inom terapi och familjerådgivning, hälsorådgivning, rumsuthyrning och camping samt idka därmed förenlig verksamhet.