JIF Service AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och JIF Service AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JIF Service AB är ett av dem. Statusen för JIF Service AB är att Bolaget är aktivt.

JIF Service AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JIF Service AB ska trivas.

JIF Service AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS-service, installation och service av värmepumpar, ventilations-, styr- och reglerservice och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JIF Service AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är JIF Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med JIF Service AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-17098.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med JIF Service AB är Olsson, Jens Rune som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

JIF Service AB har 556681-3324 som sitt organisationsnummer.