Svenska Eurovac AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Svenska Eurovac AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Falkenberg här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Eurovac AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Falkenberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Svenska Eurovac AB är momsregistrerat sedan2005-08-01 och har organisationsnummer 556681-5022.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0346-93070 alternativt besöka eller skicka post till Svenska Eurovac AB på följande adress Breåsv. 12, 311 93, Långås.

Svenska Eurovac AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-08-01.

I Svenska Eurovac AB så sitter följande personer i styrelsen: , Leinonen, Joel Robin som är född 1989 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva import och export, försäljning, installation och service av centralsugaranläggningar, mobila städutrustningar samt punktutsug för bättre arbetsmiljö och därmed förenlig verksamhet.