Safe Smile Orthodontics AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Safe Smile Orthodontics AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Safe Smile Orthodontics AB är ett av dem. Statusen för Safe Smile Orthodontics AB är att Bolaget är aktivt.

Safe Smile Orthodontics AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-13. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Safe Smile Orthodontics AB ska trivas.

Safe Smile Orthodontics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagetsverksamhet är tandvård, tendreglering och försäljning av tandvårdsprodukter samt utbildning inom ämnet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Safe Smile Orthodontics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Safe Smile Orthodontics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Safe Smile Orthodontics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3012244.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Safe Smile Orthodontics AB är Esmaili, Sayfollah Seifi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn Esmaili, Marie G C Marielle som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Safe Smile Orthodontics AB har 556681-7382 som sitt organisationsnummer.