Menta Fönster AB

Hallands län

Information

Menta Fönster AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Menta Fönster AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Menta Fönster AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Menta Fönster AB har haft sedan 2005-12-23. Menta Fönster AB har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Menta Fönster AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-93210.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Menta Fönster AB Privat, ej börsnoterat.

Menta Fönster AB har idag 556688-2402 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Menta Fönster AB

Bolaget skall bedriva handel med och import av byggmaterial, fönster och fönstertillbehör, markexploatering och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Menta Fönster AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Konieczek, Marek som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor.