Bengt i Slätteberg AB

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är mekanisk tillverkning och industriservice och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt i Slätteberg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Falkenberg så är Bengt i Slätteberg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2005-11-22 så skapades Bengt i Slätteberg AB och verksamheten är har F-skattsedel Bengt i Slätteberg AB har haft det sedan 2006-02-10.

Bengt i Slätteberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-10

556690-9106 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Bengt i Slätteberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bengt i Slätteberg AB så går det att nå dem via telefon på 0346-19686 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt i Slätteberg AB är Johansson, Bengt Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlstedt, Maria Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .