Halmstad försäkringsbyrå AB

Hallands län

Information

Halmstad försäkringsbyrå AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Halmstad försäkringsbyrå AB finns. I Falkenberg så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Halmstad försäkringsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Halmstad försäkringsbyrå AB har haft sedan 2006-01-13. Halmstad försäkringsbyrå AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Halmstad försäkringsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Guntorp 215, 310 50, Slöinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-133040.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Halmstad försäkringsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Halmstad försäkringsbyrå AB har idag 556694-5696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Halmstad försäkringsbyrå AB

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Halmstad försäkringsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Littorin Björklund, Sven Ludvig som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Otto Morgan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .