Vita Märren Förvaltning AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Falkenberg och Vita Märren Förvaltning AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vita Märren Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Vita Märren Förvaltning AB är att Bolaget är inaktivt.

Vita Märren Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vita Märren Förvaltning AB ska trivas.

I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av trähus samt utveckling och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vita Märren Förvaltning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Vita Märren Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Vita Märren Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7241600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bergsten, Kenneth Sven Inge.

De som är på något sätt har med Vita Märren Förvaltning AB är Bergsten, Kenneth Sven Inge som är född 1949 och har titeln VD, Bergsten, Kenneth Sven Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Kenth Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ölnes, Nicklas Anders Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Arne Torbjörn som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vita Märren Förvaltning AB har 556697-1247 som sitt organisationsnummer.